ITALIA VEENDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italia Veendam. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 19:45 2 uur gewacht op n lauw warme pizza. Dat was de laatste x
29 jan 2023 om 12:23 We wisten dat de bestelling na een uur gebracht zou worden. Keurig op tijd en afgeleverd door een vriendelijke bezorger. We werden gebeld omdat een ingredient niet voorradig was. Heel attent
8 jan 2023 om 5:02 meer dan 1,5 uur bezorgtijd. pizza's dan ook nog eens snel belegd. Leek er wel opgekwakt
7 jan 2023 om 19:39 Was lekker zoals altijd alleen wel lang wachten tot het bezorgd was, pizza's wel heet!
10 dec 2022 om 21:30 Prima eten en service!
9 dec 2022 om 10:13 Eten was goed, maar moest wel lang wachten op het eten.
26 nov 2022 om 9:21 Kruidenboter was niet goed meer, heel vies.
22 nov 2022 om 7:33 Besteld voor 18.15, om 18.08 mailtje, onderweg ah mooi op tijd, nou niet dus, 18.45 pas bezorgd eten heeft half uur in auto gelegen terwijl het 5 min rijden is en kwam steenkoud aan. Pasta saus smaakt alsof het uit een potje komt en de pizza koud.
19 nov 2022 om 19:51 Heerlijk eten, pizza was wel ietwat lauw, pasta was heel heet! Smaakte goed, wij gaan hier zeker vaker bestellen!
15 nov 2022 om 9:39 Super goede pizza's!
9 okt 2022 om 21:35 Het eten is echt heerlijk, maar je moet niet op tijd staan. Op de site word aangegeven dat het binnen 60 minuten er is, maar vaak dit het echt 1,5 tot 2 uur. Voor lekker eten moet je wel hier zijn!!
9 okt 2022 om 21:28 Lekkere pizza, vriendelijke bezorger.